Hyvää alkuvuotta kaikille! Viikonlopun aikana tuli vihdoinkin oikea talvi, ja auringonpaisteesta voimaa saava nettipersoonani heräsi taas henkiin. Tänä aamuna oltiin jo yli 20 asteen pakkaslukemissa. Kohta pitäisi uskaltautua ulos ja käydä ihmettelemässä kaverin tietokoneongelmaa.

Ranteitani palelee joskus tietokoneen ääressä istuessa, joten aloin eilen illalla neuloa jonkinlaisia rannikkaita. Yhdistän kätköistäni löytynyttä harmaata Pirta Villanallea ja syksyllä blogiarvonnassa voittamaani Regian harmaanruskean-harmaansinisen sävyistä lankaa raidoiksi. Ne käyvät sävyiltään aivan loistavasti yhteen, eikä lankojen pieni paksuusero ole minusta häiritsevä. Teen ihan yksinkertaista joustinta, 3 o 1 n, sukkapuikot luullakseni 3,5.

Edit 25.1.2007 (kuva lisätty)

360043.jpg

Tässäpä nämä. Sain rannikkaat eilen illalla valmiiksi, ja ne ovat olleet jo ahkerassa käytössä. Harmaan langan kanssa kävi niin hyvin, että se riitti juuri ja juuri loppuun asti. Se oli aika vajaa kerä. Regiasta saan vielä sukat, tuosta kerästä jäi 29 g tähteeksi ja minulla on sitä toinenkin kerä.