Neuloin viime yönä noin klo 01:30 viimeiset silmukat Clapotis-huiviini. Otsikko on siinä mielessä harhaanjohtava, että langanpäitä en ole vielä päätellyt. Tässä huivissa ei laineile muut kuin nuo pudotetut silmukat, koska tein sen yksivärisestä langasta. Olin neulonut peräkkäin niin monet kirjavat sukat, että teki todella mieli tehdä jotakin rauhallisemman väristä. Vaikka Clapotis nimenomaan olisi tarkoitettu tehtäväksi monivärisestä langasta, tiedän :P

228596.jpg

Lanka Debbie Bliss Cathay, poltettu oranssi, puuvilla-viskoosi-silkkisekoite. Puikot nro 5. Huivin pituus ei mitenkään pingotettuna noin 1,8 m, leveys noin 50 cm. Käytin huiviin vähän yli seitsemän kerää. Saatan joskus tehdä huivista leveämmänkin version, mutta en ihan lähitulevaisuudessa.

Laitan tähän samaan postaukseen kuvan myös kesällä neulomistani Regia-sukista. Sukat näyttävät olevan jalassa vähän miten sattuu.

228597.jpg

Kamerani on päättänyt, että nyt on talvi, ja talvellahan ei sisätiloissa kuvata teräviä kuvia. Kyttäilen ulos, että näkyykö siellä pienenpieniä lumihiutaleita, vai kuvittelenko vain.