Onpas siitä vierähtänyt pitkä aika, kun olen päivittänyt blogiani. Suurin syy oli varmaankin, että tunnus ja salasana olivat hukassa muististani enkä viitsinyt alkaa kaivella niitä arkistoistani. Pidin myös jonkin verran taukoa neulonnasta, koska "minulla oli tarpeeksi sukkia" :D Enkä keksinyt muutakaan kirjoittamista.

Viimeisen vuoden sisällä on kuitenkin valmistunut huivi, hattu ja sukat.

Keskeneräisinä ovat Shedir-pipo, Kesävoi-sukat ja virkattu verkkohuivi. Kaksi viimeksi mainittua edistyvät hyvää vauhtia vuorotellen. Verkkohuivia havittelen lanteilleni vatsatanssitunnille, mutta onkohan se liian lämmin, kun se on mohairlangasta neulottu? Verkko on tosin suurireikäinen.

Neulominen ja virkkaus ovat alkaneet taas kiinnostaa, ristipistot vuorostaan ovat taka-alalla. Olen jo jonkin aikaa ollut Ravelryssa rekisteröityneenä, ja sieltähän löytyy vaikka mitä mielenkiintoista. Kuopion neulojia olen sen verran vakoillut, että muutama tuttu kasvo sieltä löytyy mm. työkuvioista ja kansalaisopiston jumpasta.

Muuten kuuluu ihan hyvää. Työttömyyttäkään ei tarvitse enää valitella, sillä kohta tulee neljäs vuosi täyteen nykyisellä työnantajallani, ja minut vakinaistettiin kesällä. Harrastuksia tulee ja menee ja palaakin, vaihtelu aina virkistää.