Langan menekki ei olekaan hirmuinen, olen jo joustimessa, ja vielä on tähteenä 27 g. Tuskin neulon kerää loppuun ;-) Kantapääkin tuli sitten selvitettyä. Alkuperäinen ohje aiheutti vähän hämmennystä, joten lunttasin ohjeessa mainittujen toisten sukkien ohjeesta. Periaate selveni sitten minullekin kokemattomalle. Sukista tulee ihanat!

Iltapäivä:
------------
Tällaiset niistä sitten tulee. Sukka on erittäin napakka, joten seuraavat voisi neuloa useammilla silmukoilla, tai ainakin tuon nilkkaosan. Silmukoitten päättely meni ensimmäisellä kerralla uusiksi. Vaikka mielestäni päättelinkin löysästi, niin piti päätellä erittäin paljon löysemmin. Otin tuohon avuksi nelosen sukkapuikon, vaikka muuten neuloin sukat 2,5 puikoilla, silläkin tein todella löysiä silmukoita.

67249.jpg

21.4.2006
-------------
Do dih! Toinenkin sukka on nyt valmis, ja uskokaa tai älkää, sain sukkiin kulumaan täsmälleen yhden kerän. Itse asiassa toinen sukka on yhtä kerrosta lyhyempi, mutta ei kai olisi ollut järkevää enää tuossa vaiheessa lankaa jatkaa :-) Sukat eivät enää tunnu yhtään tiukilta, ehkä ne sittenkin ovat sopivan kokoiset.